Skip to content

Et år ældre – et år smukkere

Så er der atter gået et år… Er det ikke herligt?

Jeg kan næsten ikke tro det, men jeg har nu haft skønhedssalon i over 25 år. Og jeg kan skive under på at kvinder er som gode vine. De bliver bedre og bedre med alderen, når de er i godt humør, spiser BeautyMix brød, Sizero slankechokolade og mange grønsager, drikker postevand, nyder øl, vin og cigaretter i minimale mængder, plejer sit luksuslegeme efter alle kunstens regler, har et smil om læberne og ikke er bange for at rose hinanden.

Brug det nye år til mere at klæde dig ud, end blot at klæde dig på. Glæd dig over at leve i nuet, vær god ved dig selv. Planlæg fra dag til dag i stedet for at detaljebestemme år frem i tiden.

Hver morgen er starten på en skøn dag og en ny udfordring. Hvad der sker i morgen, i næste måned eller om to år er ligegyldigt, fordi du kan kun leve i nuet. Nyd det, brug det, slid det helt op og udnyt hvert sekund, fordi du får aldrig nuet tilbage.

“En rigtig mand” roser altid den kvinde han har valgt at leve sammen med. Han ser hellere end gerne at hun pynter og ordner sig. Vel vidende at han fik guldet, og er indforstået med at det kræver pleje for at skinne. Se det er en rigtig mand.

Husk at verdens bedste sundheds-, skønheds- og slankemiddel er at være rigtig glad helt ud i alle kroge af sin krop.

Jeg håber du får en rigtig god jul.

På gensyn i det nye år.

SlankeSusannes julekort 2009

Leave a Reply

honey pot