Skip to content

Angriber er sat på skrump

Angriber sat på skrump

Af Chris U. Pedersen

FODBOLD: Kenneth Fabricius er angriber, og angribere er med på et fodboldhold for at lave mål. Men med bare en enkelt træffer i superligaen skal Fabricius ikke have skyld for at have været knivskarp i denne sæson.

Og det er der kun én årsag til, vurderer sportsdirektør Jacob Gregersen.

– Han vejer for meget. Kenneth ved jo godt, hvor målet står, og han har redskaberne til at være en god angriber i superligaen, men han er bare for tung.

SønderjyskE har derfor sat den 27-årige frontløber på kraftig skrump. Kenneth Fabricius skal på den samme skrappe kur, som har bevirket, at holdkammerat Ken Ilsø har tabt sig syv kg på en måned.

– Vi kan alle sammen se, hvor meget Ilsø har løftet sig på det seneste, og vores håb er, at Fabricius kan gøre det samme og er lige så seriøs i alle henseender. Vi valgte at tro på Fabricius, da han fik forlænget sin kontrakt, og jeg mener, at vi nu giver ham alle muligheder for at blive mere trimmet og løfte sit niveau, siger Jacob Gregersen.

Sideløbende med en stram diæt og en komplet omlægning af spisevanerne skal Kenneth Fabricius et par morgener om ugen møde op hos slankeekspert Susanne Bjørkmann i København.

– Jeg ved ikke så meget om det endnu, men jeg synes, det lyder ret spændende. Jeg har set, hvor meget ekstra energi kuren har givet Ilsø, så nu håber jeg, at det samme sker for mig, siger Kenneth Fabricius, der ikke har taget det ilde op, at han er blevet bedt om at tabe sig.

– Nej, overhovedet ikke. Jeg vil gerne blive bedre, og det er dejligt at mærke, at SønderjyskE tror på mig ved at gøre dette her, mener den lidt for tunge angriber.

Link til kilde: Jydske Vestkysten

angriperersatpaaskrump
Jydske Vestkysten: 28 november 2008

SønderjyskE Fodbold

Leave a Reply

honey pot