Skip to content

Bar forneden med brasiliansk voks

Bløde som barnenumser og glatte som ål. Danske kvinder får voksbehandlet understellet som aldrig før

12:40 – 01. aug. 2004 | Af Pernille Marott

– En ‘brazilian super’, tak.

Danske kvinder ved, hvad de vil have -og det er ikke kaffe og kage.

På kosmetolog Gitte Gammelholms klinik i Købehavn bruger man en fjerdedel af åbningstiden på at vokse uønsket hårvækst væk fra kvinders underliv. Antallet af henvendelser om uønsket hårvækst er stadigt stigende, og specielt yngre kvinder under 30 vil af med prydhaven mellem benene.

– Langt de fleste ønsker, at vi fjerner alt hår fra kønslæber til numsehul og kun lader en smal stribe blive foran. Skal det bare look holdes ved lige, må voksbehandlingen gentages efter fire uger, fortæller Gitte Gammelholm.

Hun har dårligt tid til at snakke, for kunderne vrimler ind. En stor del af dem for at smide g-strengstrusserne for derefter et kort sekund at opleve en sviende smerte, når hårene rives af den følsomme hud på kroppens allermest intime sted.

FRÆK FORNEMMELSE

– Selvfølgelig gør det ondt, men fornemmelsen bagefter er lækker. Man føler sig meget ren og hygiejnisk. Og så er det jo frækt, griner 28-årige Ditte. Alle hendes veninder i håndboldklubben lader sig også vokse, og det samme mener hun, mændene bør gøre.

– Jeg leger ikke med mænd, der har hår mellem benene. Skal man pille ved hinanden, skal hårene væk, siger Ditte. Hun vokser selv sine ben og armhuler. Understellet har hun gennem mere end et år overladt til Gitte Gammelholm, og det agter hun at fortsætte med.

– Det giver en stor tilfredsstillelse af være bar forneden, forklarer Ditte meget lidt blufærdigt. Samme ligefremhed blandt ‘brasilianer-kvinderne’ oplever Susanne Bjørkmann i klinikken Copenhagen Beauty.

DYR INTERESSE

– Jeg har lavet voksbehandlingerne i alle 21 år, jeg har haft klinikken, men det er, som om behandlingen er blevet genopfundet de seneste år. Der har været et boom de sidste ti år, men jeg tror, det forsvinder igen, så snart undertøjet bliver større, siger Susanne Bjørkmann.

Hun tager 600 kroner for en omgang brasiliansk, og de unge betaler gladelig.

– De unge piger har en livsstil, hvor de er vant til at pleje sig selv. De er glade for deres krop og har et afslappet forhold til den og vil gerne vise den frem, siger hun. Gitte Gammelholm har foretaget mange tusinde brasilianske voksbehandlinger. Hendes pris er nede på 250 kroner, og hun er sikker på, at behandlingen er kommet for at blive.

– Efterspørgslen er så stor, at vi anbefaler nogle kunder at få hårene fjernet permanent. Samtidig har jeg kolleger på besøg fra andre klinikker, så de også kan lære at foretage behandlingen, siger Gitte Gammelholm.

Link til kilde: Ekstrabladet

haareryt
Ekstrabladet: 1. august 2004

Leave a Reply

honey pot