Skip to content

Nemt at være smuk og slank

Hvorfor er det nu er så vigtigt at være attraktiv?

Det er det, fordi hvis du selv syntes at du er skøn, sexet og charmerende, så er det, det du er. For de fleste kvinder er det sådan, at syntes hun selv hun er seksuelt attraktiv, så er hun det.

Skøn, sexet og charmerende hele livet
Skøn, sexet og charmerende hele livet

Hvis du havde din normalvægt som 22årig, så er det den kropsvægt du skal have livet igennem.

Syntes kvinden at hun har for meget fedt på maven, en for stor bagdel og for meget cellulite på lårene, så føler hun sig sjældent attraktiv, hun mister sexlysten, bliver irritabel og utilnærmelig.

DET ER DA SPILD AF TID! Mulighederne er nærmest utallige. Kosten er altid nummer et, og efter som det er den der danner grundlaget for en slank krop, en smuk hud, et flot og sundt hår og en vital krop.

Det hele nytter slet ikke hvis ikke kosten er på plads. Huden i ansigtet viser tidligere de første ældningstegn i forhold til andre steder på kroppen.

De faktorer der fremskynder denne proces kan bl.a. være overdreven sol, tobak, alkohol, forkert kost, stress, alder og forurening.

Typisk ses de første tegn på den fine og delikate hud omkring øjnene, omkring læberne samt mellem brynene.

Ud af de mange hundrede spisesystemer jeg har kendskab til, så findes der næppe et dårligt, men problemet er nok at overholde dem i længere tid.

Du skal finde lige det der passer dig bedst.

Leave a Reply

honey pot