Skip to content

10 mest populære designertasker

Har du set et foto af en berømthed og spekuleret over, hvad det er for en flot håndtaske hun har på billedet? Her er en liste over deres ti mest eftertragtede håndtasker.

designerbagsEn “It” taske er en designerhåndtaske, som skønnes at være tidens “must-have” ting, som en kombination af de kendtes brug, klog markedsføring, overlegen kvalitet og deres evne til at repræsentere sidste nyt. For håndtaske-entusiaster er her en liste over håndtasker, der af celebrity stars er blevet populære.

Hermes Birkin

hermesbirkin

Hermes Birkin- Hermes Birkin-tasken er opkaldt efter den ikoniske skuespillerinde Jane Birkin. Birkin er symbolet på ultimativ luksus, dels på grund eksponeringen i populære tv-serier som Sex and the City. En autentisk Birkin koster op mod 100.000 kroner, og der kan være ventetid på op til to år.

Chanel 2.55

chanel255

Chanel 2,55 – Denne lille klassiker blev født i 1955 (deraf navnet 2,55), efter at Coco besluttede hun havde brug for en skuldertaske for at frigøre sine hænder. Designet er inspireret af quiltning på jockeyernes frakker. Karl Lagerfeld udgav en anden, opdateret version i 2006.

Chloe Paddington

chloepaddingtonChloe Paddington- Denne blev skabt af designeren Phoebe Philo i 2005. Den kan betragtes som indbegrebet af en “Boho-Chic” taske på grund af berømte ejere såsom Kate Moss og Sienna Miller, der er kendt for deres bohemeagtige stil. En læder Paddington koster normalt omkring 9.000 kroner.

Balenciaga “City” Motorcycle

balenciagacitycBalenciaga “City” Motorcykel- Denne linje af motorcykel-inspirerede håndtasker er skabt af læder fra ged, hvilket giver tasken dens originale og afslappede form. Specielt “City”-tasken skabte opmærksomhed, fordi den er førstevalg for den notorisk fashionista Mary-Kate Olson. Tasken sælges ikke online, og prisen er omkring 7.500 kroner.

Alexander McQueen Novak

alexandermcqueennovakAlexander McQueen Novak- Denne taske nåede sit topniveau af popularitet i løbet af efteråret 2005. Det var inspireret af Kim Novak, en vintage-æra stjerne, der stod på rollelisten i mange af Alfred Hitcock film. Der blev oprindelig kun produceret 200 Alexander McQueen Novak tasker, som derfor forårsagede massehysteri blandt håndtaskeelskere og løftet tasken op i status, som en tidløs klassiker.

Marc Jacobs Stam

marcjacobsstamMarc Jacobs Stam- Denne taske blev opkaldt efter kunstnerens nære ven, canadiske supermodel, Jessica Stam. Marc Jacobs Stam benytter quiltning og beslag i guld, der ligner klassiske, quiltede Chanel tasker i design. Denne taske skiller sig dog ud med sit afslappede udseende og kys-lukningen. Mark Jacobs Stam er populær i Hollywood, og sælges online for omkring 7.800 kroner.

Fendi-Spy

fendispyFendi-Spy – Fendi Spy tasken er prissat fra 12.600 kroner og opefter, og er en værdsat ejendel af stilistiske stjerner, såsom Hilary Duff og Linda Evangelista. Denne taskes berygtede status skyldes hovedsagelig den lange venteliste, der kan vare op til tre år.

YSL Muse

yslmuseYSL Muse- Yves Saint Laurent Muse er en statustaske af prestigefyldt kvalitet. Den er fremstillet af det fineste prægede læder. Dette overdimensionerede, strukturerede taske-design med minimalistiske guldbeslag bæres ofte af berømtheder, Katie Holmes, Lindsay Lohan, Kate Moss og Jessica Alba. Disse tasker er ofte udsolgt på grund af deres store efterspørgsel, og er prisen begynder ved 7.200 kroner.

Prada Gauffre

pradagauffre
Prada Gauffre- 2006-2007 Prada Gauffre er en af de nyere “It” tasker på markedet. Victoria Beckham, Halle Berry, Beyonce og Madonna er nogle af de store stjerner, der har været fotograferet med den i hånden. Denne taske er lavet af nappa, og sælges i for mellem 10.800 – 15.900 kroner.

Louis Vuitton Monogram Speedy 30

louisvuittonspeedy30Louis Vuitton Monogram Speedy 30- Louis Vuitton Monogram Canvas Speedy 30 er mere af en klassisk end en “it” ting for øjeblikket. Jessica Simpson bruger sin mere som til smykke armen, næsten hver eneste dag. Den har et rummeligt interiør, og er lavet af naturlig koskind udvendigt med gyldne beslag. Prissat til 3.700 kroner.

Disse ti håndtasker er nogle af de mest populære og værdsatte håndtasker nogensinde, som berømthederne pryder sin arm med. Med denne liste af navne og priser, du er nu et skridt tættere på at erhverve din egen eftertragtede kendis-håndtaske.

Hvilken taske kunne du tænke dig?

Leave a Reply

honey pot