Skip to content

Susanne Bjørkmann vejleder Pernille Aalund

TV3s Pernille Aaalund venter en lille, vaskeægte efternøler. Den populære bestyrer af “Pernilles Univers” er nemlig gravid for tredje gang og i en alder af 38 år.

4. maj 2000, 0:01 Opdateret den 19. november 2006, 16:46

Faderen til den ufødte baby er Pernilles kæreste Thomas Lindvig, som hun senere skal giftes med. Pernille, der i forvejen har sønnerne Tobias på 16 år og Marcus på 14, har netop været til den første indledende undersøgelse, der viste, at både hun og barnet har det godt. “Både Thomas og jeg glæder os afsindigt.

Der er stor forskel på at blive mor som 38-årig og som 21-årig. Der er flere ting at tage hensyn til, når man kommer lidt op i alderen. Heldigvis har jeg rent arbejdsmæssigt frihed til at tage alle de hensyn, som jeg finder nødvendigt,” siger Pernille Aalund via TV3s presseafdeling.

Studieværten ved ikke, om det bliver en dreng eller en pige, og anser det ikke for vigtigt lige for tiden. “Det er overhovedet ikke noget, vi tænker på i øjeblikket. Når man ikke er længere henne end jeg, så krydser man bare fingre for, at der ikke er noget, der går galt,” siger Pernille.

Under graviditeten vil hendes personlige vejleder, Susanne Bjørkmann, rådgive hende om kost og motion, så både mor og barn får den rigtige næring. Ifølge planen kommer graviditeten ikke til at påvirke optagelserne af “Pernilles Univers”, da Pernille – hvis alt går efter planen – nedkommer mellem to optageperioder.

En betænksom studievært… jk

Link til kilde: BT

pernille venter sig
BT: 4. maj 2000

Leave a Reply

honey pot