Skip to content

Kathrine på Ostrogen.dk coachet af Susanne Bjørkmann

Sund & Slank

mandag 11.6.2001 10:06 – Af Lone Gjørtsvang

Kathrine, der fødte for 7 måneder siden, ville gerne tabe sig. Hun konsulterede derfor slanke- og skønhedsekspert Susanne Bjørkmann for to måneder siden. Susanne fandt ud af, hvor meget Kathrine skulle tabe sig.

I løbet af 10 uger har Kathrine været hos Susanne et par gange om ugen og fået kostvejledning og elektroterapi.

Forløbet

Kathrine er selv tilfreds med, at hun har tabt ca. 7 kilo gennem 10 uger.

– Jeg ville gerne have tabt mig de 10 kilo, som var mit mål, men i perioder har jeg haft svært ved at holde den nye kostplan og så har vægten stået stille. Men 7 kilo er fint. Det, der har været sværest, er at holde den nye kostplan. Jeg har været vant til at spise meget slik og indimellem har jeg været syg efter at få noget sødt. Jeg har set slik overalt. Sukkerfri syltetøj har dog hjulpet Kathrines sukkertrang.

Bedre med sin krop

Kathrine har fået det bedre med sin krop, efter hun har tabt sig.

– Jeg er blevet mere tilfreds med mig selv. Jeg har aldrig været rigtig glad for min krop, men jeg synes efter at have tabt mig 7 kilo, at min krop er blevet flottere og fastere.

Kathrine håber nu, at hun kan holde sin nye livsstil med at spise rigtigt. Hun vil stadig gerne tabe sig de sidste 3 kilo.

Godt råd

Skal du i gang med en slankekur, vil Kathrine råde dig til dig, at være meget motiveret og indstille dig på, at du skal ændre dine spisevaner. Ikke kun engang imellem, men hele tiden. Det kræver selvdiciplin og vilje.

– Jeg har taget det let for let nogen gange og det har resultatet også vist, slutter Kathrine.

Tilfreds med Kathrine

Susanne Bjørkmann er i det store hele tilfreds med det vægttab Kathrine har haft.

– Jeg kan se, at hendes krop har det bedre nu. Den er blevet mere spændstig og harmonisk. Og så længe kroppen trives er det godt nok. Kosmetisk kan man så tale om at Kathrine måske ville blive endnu flottere, hvis hun smed de sidste 3-4 kilo.

Nu gælder det for Kathrine at holde kostplanen, som hun har fået af Susanne, så hun ikke i løbet af kort tid tager det hele på igen.

– I mange tilfælde kommer de klienter, der har gået hos mig igennem et helt forløb en gang om måneden for at blive vejet. Det hjælper dem til ikke at tage kiloene på igen, siger Susanne.

De fleste klienter, der har fået hjælp til at tabe sig hos Susanne, holder dog deres nye vægt.

Link til kilde: Oestrogen

endelig i maal
Oestrogen: 11. juni 2001

Leave a Reply

honey pot